Hoe kunnen we helpen?

Aanvragen groepsbezoek vanaf 10 personen

Keuze groepsarrangement

Via onderstaand formulier kunt u een groepsarrangement bij het Vrijheidsmuseum aanvragen. Velden met een * zijn verplicht. Het museum kan niet garanderen dat aan al uw voorkeuren voldaan kan worden.

Groepssamenstelling

Geef hieronder de groepssamenstelling aan zodat de prijs zo correct mogelijk wordt aangeboden. Bekijk de verschillende entreeprijzen hier.

Museumgids

Geef hieronder aan of u gebruik wilt maken van een gids. Per 20 personen is 1 gids nodig.

Lunch

The Liberation Museum can provide a complete lunch. Take a look here at the buffet lunches we organise.

Betalingswijze en andere informatie

Omdat wij eerst moeten kijken of uw aanvraag in onze planning past, kunt u enkel een groepsbezoek aanvragen en niet gelijk reserveren. Als wij uw bezoek definitief hebben vastgelegd krijgt u van ons per mail een bevestiging. Wij streven ernaar u zo snel mogelijk op de hoogte te brengen.

ResetDatum toevoegenprijs op aanvraagTerug naar aanpassenVerzenden

Voorwaarden en annuleringen

• Om te reserveren kunt u een email sturen naar [email protected] of vul het aanvraagformulier in.
  • De arrangementen kunt u boeken voor groepen vanaf 10 personen, tenzij anders vermeld.
  • De volgorde van de programmaonderdelen kan in sommige gevallen aan uw wensen worden aangepast.
  • Een tweede kop koffie bij uw museumbezoek kost slechts € 1,35. Dit dient vooraf gereserveerd te worden.
  • Extra consumpties bovenop het arrangement graag afstemmen met de horeca ter plekke en aldaar afrekenen.
  • Aan dieetwensen met betrekking tot allergieën e.d. kan helaas niet worden voldaan.
  • Voor busondernemingen en touroperators geldt een speciale kortingsregeling.
  • Korting op korting is niet mogelijk. De Museumkaart is alleen geldig bij het Basisarrangement Vrijheidsmuseum.
  • Het arrangement 'Vrijheidsmuseum en Draisine' kan alleen bij de Draisine geboekt worden. Tel. 0049(0)2826/917 99 00 of via mail: [email protected].
  • Heeft u geen eigen busvervoer voor een Battlefieldtour, dan kunnen wij dat voor u regelen. Kijk hier voor de verschillende mogelijkheden.
  • Arrangementen dienen minimaal een week van tevoren gereserveerd te worden. Uiterlijk 3 dagen van tevoren dient u het definitieve aantal personen door te geven.
  • Bij annuleringen van arrangementen en lunches 1 dag voor de gereserveerde datum wordt 100% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
  • Prijswijzigingen onder voorbehoud.

Lunchbuffetten

Standaard Lunchbuffet 1 à € 9,85

* Soep

* Koffie of thee/melk en jus d’orange

Standaard Lunchbuffet 2 à € 8,25 (zonder soep)

Luxe Lunchbuffet 1 à € 13,05

* Soep

* Koffie of thee/melk en jus d’orange

* Salade (o.a. pastasalade)

* Fruit

Luxe Lunchbuffet 2 à € 11,45 (zonder soep)

* Koffie of thee/melk en jus d’orange

* Salade (o.a. pastasalade)

* Fruit

Voorwaarden

- Alle lunchbuffetten zijn mogelijk vanaf minimaal 10 en tot maximaal 80 personen.

- Reserveren vooraf is noodzakelijk. U kunt uw reservering via het aanvraagformulier doorgeven.

- Aan dieetwensen met betrekking tot allergieën e.d. kunnen wij niet voldoen.

Entreeprijzen groepen

Groepen vanaf 10 personen
Volwassenen
Scholieren en studenten € 6,00
Militairen € 6,00
Kinderen 7 t/m 17 jaar € 6,00
Groepen van De Zonnebloem
Entree €  6,00
Rondleiding €37,00
Koffie en gebak €  4,20
Groepen vanaf 100 personen
Volwassenen € 8,50
Scholieren en studenten € 5,00
Rondleidingen***
Rondleiding 1,5 uur €57,00
Rondleiding / coaching scholen € 25,00
Rondleidingen vanaf 100 personen***
Rondleiding 1,5 uur € 37,00
Rondleiding / coaching scholen € 25,00
Reisorganisaties
Klik hier voor speciale tarieven
Battlefieldtour 1,5 uur  € 57,00
Begeleiding Canadese Begraafplaats € 15,50

* Geen korting op korting mogelijk.
** Korting of gratis entree alleen op vertoon van de desbetreffende kortingskaart. Deze kaart moet fysiek getoond worden. Digitale varianten worden niet geaccepteerd.
*** Prijs per gids, maximaal 20 bezoekers per gids. Voor scholen geldt een maximum van 15 leerlingen per museumcoach.

De tijdelijke Museumkaart is ook te koop in onze museumwinkel of klik hier en koop uw museumkaart online)

Overzicht groepsbezoek

Datum bezoek: