Terug
Hoe kunnen we helpen?

Werken bij

Het Vrijheidsmuseum is een professionele organisatie die op zoek is naar versterking van het vrijwilligersteam


Momenteel is het museum op zoek naar een vrijwillige medewerker m/v in het Museumcafé

Inzet: hele dagen, minimaal twee keer per maand zowel door de week als in het weekend. In deze vrijwilligersfunctie ontvangt en bedient u de bezoekers in het café van het museum. Naast het schenken van diverse dranken en het uitserveren van tosti’s en gebak bent u ook verantwoordelijk voor het schoonhouden van het café. Ook kunt u gevraagd worden een lunch voor groepen te verzorgen. Cafémedewerkers staan in principe de gehele dag individueel ingepland, met uitzondering van hoogtijdagen, bijzondere evenementen of de komst van grote groepen. Ben jij professioneel, klantvriendelijk, enthousiast en kun je goed zelfstandig werken, meld je dan aan!

Het museum biedt een plezierige werksfeer, een professioneel opleidingstraject, een reiskostenvergoeding en een collectieve ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering.

Het Vrijheidsmuseum is een historisch educatief museum dat voor jong en oud het grensoverschrijdende en multiperspectieve verhaal vertelt van Oorlog en Vrijheid zonder Grenzen. Centraal staat de Tweede Wereldoorlog, in samenhang met de geschiedenis van de 20e eeuw én de actualiteit. 

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de Coördinator Personeelszaken, mevrouw Karen van Gelder, via [email protected].


Er zijn op dit moment geen overige (vrijwilligers-) vacatures beschikbaar in het Vrijheidsmuseum, maar open sollicitaties voor vrijwilligersfuncties worden wel altijd behandeld. U wordt dan opgenomen in portefeuille en zodra er een vacature beschikbaar is wordt er contact met u opgenomen.